--     Albania

Home
Find City

The Code
News and Tips
Stories
Logos
Videos
Press

Start New City
Contact
Admin Login


Now active in 668 cities worldwide!

Search for City:Tirana Green Drinks

Is next on. mbahet

When? Kur?

Thursday 28 August at 18.00/ Te enjten me 28 gusht ne 1800


Where? Ku?

E Per7shme, Rruga Jul Variboba - http://facebook.com/epershtatshme


Who? Kush?

You, your friends, your colleagues - please share! Our presentation this month will be from Eltjana Shkrelit who will tell us about the 'Green Sight: Castle2Castle' project, offering 1-2 day bicycle tour guides between the castles in Shkodra and Drisht.

The project is part of the work of the GO2 NGO who work to promote sustainable urban transport, and in walking and cycling in particular


Eltjana Shkrelit  do te na tregoie per projektin e organizates se saj, GO2. Projekti 'Vështrim i Gjelbër, Kala m’Kala’ ofron guida turistike 1-2 ditore me bicikleta nga Kalaja e Shkodres ne ate te Drishtit.

GO2 ka misionin për një lëvizje urbane të qëndrueshme në përgjithësi, dhe për një kulturë të ecjes me këmbë dhe pedalimit në veçanti.


Shihemi atje! Hajde edhe me shoqeri :-)

 

Contact/ Kontakt: Elizabeth Gowing - elizabethgowing [at] hotmail.com/ 069 6042152