--     Sweden

Home
Find City

The Code
Logos
Videos
Press

Start New City
Contact
Admin Login
Organiser FAQ


Now active in 637 cities worldwide!

Search for City:Malmo Green Drinks

Nästa Green Drinks 27 februari! Elite Plaza Hotel, Gustav Adolfs Torg, Malmö

Green Drinks är enkelt: Kom och mingla med likasinnade, beställ något ur kvällens specialframtagna meny (Fairtrademärkt öl, whiskey, vin eller alkoholfritt), och låt dig inspireras av kvällens talare.

Den här gången har vi bjudit in Matti Jokela - grundare av Malmös enda Järnhandel i centrum. Han brinner för hållbar konsumtion och gör därför precis ofta tvärtom vad resten av branschen gör. Tycker om att bevisa a för sina kunder att hållbar handel kan spara både tid och pengar! Grundare av TollPool verktygsutlåning där du lånar verktyg gratis. ToolPool är flerfaldigt prisbelönat 2013, bland annat med Guldägget, silver och brons i Cannes reklamfestival, 100Wattare och Spinn13. 


Varmt välkomna, fritt inträde - ta med en vän och kom! Minglet börjar 17.30, kvällens talare börjar kl. 18.00. Vi bjuder på tilltugg men det finns även möjlighet att köpa mat på plats. 

***

Green Drinks är ett koncept som finns över hela världen, öppet för alla som är intresserade av miljö- och sociala utmaningar. Kom ensam eller bjud med en vän - det är intresset för en hållbar framtid som samlar oss. Enkelt och ostrukturerat – Green Drinks är till för att nätverka, utveckla nya idéer, hitta nya samarbetsvägar eller bara ha en trevlig och avslappnad stund över något grönt att dricka.

CSR Forum Sverige är ett nätverk för personer som arbetar med CSR-frågor inom privat, offentlig och ideell sektor som vill träffa likasinnade för att utbyta kunskap och erfarenheter inom CSR-området. 
CSR Forum Sverige startade 2010, drivs som en ideell förening och är politiskt och religiöst obunden. 
Följ oss på Facebook eller läs mer om föreningen på csrforumsverige.wordpress.com